Novi Sad
05.03.2011.
07:52
Gradonačelnik Igor Pavličić zatražio je od Ministarstva zdravlja i Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje da obolelima od retkih bolesti omoguće veća prava u okviru zdravstvene zaštite.
  • Buba

    05.03.2011 20:22
    videćemo
    Nadam se da će akcija koju su sproveli u delo 28.02. iz udruženja Život imati mnogo većeg odjeka u javnosti i da će bar nešto od zahteva biti ispunjeno.Do sada su dobijali samo prazna obećanja i slikanje sa gospodom koja samo obećavaju.Para ima,pitanje je samo na čega se troše.Ovi napaćeni ljudi čija deca vode jednu od najvećih bitaka svoga života moraju da se bore i sa državom i zakonskim odredbama.Svim srcem sam uz njih.Svaka vam čast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna